Actief dagje Giethoorn

Het actief dagje Giethoorn arrangement is inclusief:

  • 2 kopjes koffie of thee en Boerenbrok
  • Huur fluisterboot, kano of punter
  • Pannenkoeken maaltijd
  • Lopen op het water
  • Barbecue, driegangen diner of buffet (bij 15 pers of meer)

  Prijs: € 44,50 p.p. Kinderprijs op aanvraag mogelijk.Minimaal aantal personen is 4.

  De prijs van dit actieve dagje Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2017.


  De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Dagje Giethoorn

Een gezellige dag Giethoorn, waarbij u alles waarom Giethoorn bekend staat gaat beleven. U begint de dag met koffie of thee met iets lekkers.

Aansluitend wandelt u langs de grachten naar de plek waar de fluisterboot, punter of kano voor u klaar ligt om de omgeving in 2 uurtjes te gaan ontdekken.

Bij terugkomst kunt u genieten van heerlijke pannenkoeken met een ruime keuze in koude en warme garnituren. Vervolgens heeft u vrije tijd om het dorp te bezoeken.

Aan het eind van de middag wordt u terug verwacht om te gaan Lopen op het water.
U sluit de dag af met een buffet of barbecue.

Het programma:

10.00 uur Ontvangst met 2 kopjes koffie of thee en Boerenbrok

10.45 uur U wandelt naar de fluisterboten

11.00 uur Een fluister-/punter- of kanotocht door Giethoorn en omgeving.

13.00 uur Bij terugkomst kunt u genieten van een pannenkoeken maaltijd.

14.00 uur Vrije tijd om het dorp te bezoeken.

16.00 uur De Bubbels zijn opgeblazen om te gaan lopen op het water.

17.00 uur
U kunt genieten van een barbecue of buffet (minuten 15 personen).

Opmerkingen:

  • Dit arrangement is mogelijk van april tot en met oktober.
  • Drankjes tenzij vernoemd, zijn niet inbegrepen.
8.1/10 7 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

9

De beoordeling is goed,alles is netjes afgehandeld heb geen klachten. Hoop dat het uitje in September ook geweldig is

Tamara Meijerink

Met partner

8

Een gezellige en goed geregelde dag.

Ben Prins

Met partner

8

Prachtige rondvaart met een deskundige,informatieve en humorvolle uitleg van de schipper/gids. Verdient een tweede maal met weer andere reisgenoten!

Anoniem

Met partner

8

Afgelopen zaterdag met onze personeelsdag het moordspel in Giethoorn gespeeld. Ontzettend leuk! Je moet zorgen dat je de snelste bent en alle antwoorden (in 1x of meerdere malen) goed hebt. Leuk opgezet.

Anoniem

Met partner

8

Prima plek voor ons teamuitje! Lekker dicht bij het water . De fluisterboten waren een groot succes!

Anoniem

Met partner

8

We hebben een prima weekend gehad, alles was prima verzorgd

Anoniem

Met partner

8

Prima geregeld, erg genoten(het weer zat alleen niet mee, maar dat mocht de pret niet drukken)

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Huisdieren toegestaan
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Algemeen

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.

Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwedorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.

Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagjewegtrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagjewegtrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagjewegtrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Dagjewegtrends.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Dagjewegtrends.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.