Workshop high tea maken - Groepsuitje in Giethoorn

Deze workshop High Tea in Giethoorn is inclusief:

  • Ontvangst met een warme consumptie naar keuze met boerenbrok
  • Workshop High Tea (inclusief materialen)
  • Uitgebreide high tea met onbeperkt thee

Prijs: € 49,50 p.p. vanaf 10 personen.
Minder personen in overleg.

Kinderprijzen zijn op aanvraag.

Uitbreidingsmogelijkheden:

Wilt u het arrangement combineren met 2 uurtjes fluistervaren of rondvaren door Giethoorn + € 7,50 (fluisterboot), € 9,00 (rondvaart).

De prijzen van deze Workshop high tea maken - Groepsuitje in Giethoorn zijn geldig tot en met 31 december 2017.


De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Workshop High Tea in Overijssel

Tijdens de workshop high tea wordt u meegenomen in de wereld van High Tea. De workshop is een combinatie van het maken van de lekkernijen en het verwerken van basis ingrediënten tot zoete en hartige lekkernijen. Waarbij de aandacht voornamelijk ligt op het garneren en presenteren. 
Tijdens de workshop maakt u zowel individueel als in duo's of trio's: 
Bon Bons op basis van koude bereiding
Chocolade ganering / schijven met chocolade
Het verwerken van mouses op diverse wijzen
Het bereiden van sandwiches op basis van 3 verschillende wijzen
Ieder onderdeel duurt ongeveer 30 minuten. 

De workshop high tea is uit te breiden met diverse andere activiteiten. Kom genieten van een heerlijke high tea in ons gezellige eetcafé.

Programma:

  11.00 uur: U wordt ontvangen met een warme consumptie naar keuze met ambachtelijk gemaakte boerenbrok.

  11.30 uur:Aanvang Workshop

  12.30 uur: Pauze (drankjes exclusief)

  12.45 uur: Vervolg workshop

  13.30 uur:
  Vrije tijd in Giethoorn
  14:30 uur De high tea wordt geserveerd, bestaande uit uw eigen gemaakte lekkernijen aangevuld met typische high tea lekkernijen.
  Extra:
  Voor iedere deelnemer is er een schort en boekje om thuis de gerechten nog eens te maken. 

Opmerkingen:

  • Dit arrangement is het gehele jaar mogelijk.
  • Drankjes tenzij vernoemd, zijn niet inbegrepen.
7.0/10 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

7

vlot geregeld via recreatief .nl. De high tea was netjes verzorgd, mooie locatie

Anoniem

Met partner

7

Een hele enthousiaste meid die ons uitleg gaf. Alle ingrediënten had ze zelf klaar gemaakt. We waren wel snel klaar met de hartige hapjes. In totaal zijn we 1,5 uur bezig geweest. Alles bij elkaar erg lekker.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Huisdieren toegestaan
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Algemeen

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.

Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwedorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.

Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagjewegtrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagjewegtrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagjewegtrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Dagjewegtrends.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Dagjewegtrends.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.