Pannenkoekenboot Zaltbommel - rondvaart over de Waal

Bij dit arrangement is inbegrepen:

    • Rondvaart gedurende 2 uur over de Waal
    • Onbeperkt pannenkoeken eten
    • Toetje

Prijs: € 24,50 p.p.
Kinderen onder de 12 jaar € 15,00 p.p
Kinderen onder de 4 jaar gratis

Prijs is exclusief drankjes.

Dit uitje is te boeken vanaf 20 personen 

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2018.

Smullen op de Pannenkoekenboot

Voor een heerlijke dagje uit voor het hele gezin of gezelschap hoeft u niet verder te zoeken. Reserveer een plaatsje op de pannenkoekenboot!

Rondvaart over de Waal

    Tijdens de 2 uur durende rondvaart op de pannenkoekenboot kunt u genieten van het natuurschoon en hoort u van alles over de scheepvaart. Daarnaast kunt u op de pannenkoekenboot smullen van de overheerlijke pannenkoeken die de kok voor u klaarmaakt!

Goed om te weten:

De Pannenkoekenboot vaart van 13.00 tot 15.00 uur (andere tijden in overleg). De minimale deelname per afvaart is 20. U kunt zicht als groep, gezin of individueel inschrijven. De vaartocht duurt ongeveer 2 uur, tijdens de tocht kunt u onbeperkt genieten van heerlijke pannenkoeken. Bijvoorbeeld: naturel- en spekpannenkoeken met suiker, stroop of andere lekkernijen. Als afsluiting staat er een heerlijk toetje voor u klaar.

8.0/10 2 reviews

Reviews van gasten

Dirk Vonk

Met partner

8

De groep longpatiënten met hun begeleiders en 6 vrijwilligers van de werkgroep longpunten Tiel en Culemborg hebben genoten van de vaartocht over de Waal en het heerlijke appelgebak en de pannenkoeken. Het weer was mooi en onze gasten hebben het een geslaagd uitje gevonden.

Machiel - Los

Met partner

8

Het was een hele leuke middag! lekkere pannenkoeken, vlotte, ontspannen bediening en dan het varen er nog bij. We hebben er zeer van GENOTEN. ga zo door schipper en personeel. met vriendelijke groet fam. Los.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Restaurant

Onze partner

Algemeen

Varende feesten op rondvaart-partyboot of De Princehof, zijn dagen in het jaar die niet worden vergeten.

Aanbod

Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze om van uw vaartocht een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Gasten uit zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor een prachtige ervaring die blijft hangen. U kunt natuurlijk kiezen uit 1 van onze all-in cruises, maar ook voor uw vaarprogramma op maat bent u van harte welkom. In een persoonlijk gesprek aan boord maken we samen met u een programma wat aansluit op uw wensen. Tijdens de vaart serveert onze scheepskok naar wens, u een brede culinaire selectie, varierend van een broodbuffet of koffietafel, tot een koud/warmbuffet met geweldig dessertbuffet.

Rondvaart en partyboot

Aan boord van de partyboot mag iedereen zich thuis voelen.
De boot heeft een mooie warme uitstraling en is geschikt voor gezelschappen van 15 tot 150 personen.

Ook dit schip is rolstoel-toegankelijk d.m.v. een lift en een invalidentoilet. Tevens is er een apart dames- en herentoilet, een bar en een complete keuken met eigen kok aan boord. In de bovensalon heeft u een panoramisch uitzicht. De indeling van het schip kan in overleg worden aangepast aan de grootte van het gezelschap.

Onze thuishaven is: De Veerweg 1, Zaltbommel.
U kunt hier makkelijk en gratis parkeren in de Beersteeg of op de Rotterdamse bol.

De partyboot is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.

Rondvaart

Vorstelijk varen wie wil dat nou niet?

Bij ons aan boord. Niet alleen door het uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht d.m.v. twee liften zodat ook deze mensen overal aan boord kunnen genieten

Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord. Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden, en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht. Onze thuishaven is: Hoekeinde 26 in Sleeuwijk. U kunt hier makkelijk en gratis parkeren. Deze partyboot is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagjewegtrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagjewegtrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagjewegtrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.